Daily Archives: 2022.06.03.

Teremtésvédelmi Világnap

A Teremtésvédelmi Világnap és a Takarítási Világnap alkalmából indított egész éves tanterem takarítás, díszítés versenyén a 6. b. osztály I. helyezést ért el. Gratulálunk!

Read More »

Szépírás verseny

Iskolánkban, ebben a tanévben első ízben rendeztük meg szépírási versenyünket, Lázár Ervin meseíró születésnapja alkalmából. Az ő meséiből válogattunk vicces, kedves részleteket, melyeket tanulóink gyöngybetűkkel másoltak le. Az elkészült remekművek két rostán is keresztülmentek, a döntés nehéz volt. Megválasztottuk minden évfolyamban a legszebben író tanulónkat, de olyan sok szép munka érkezett, hogy a második és a harmadik helyezetteket is jutalmaztuk.

Read More »

Helyesírási verseny

Iskolánkban, ebben a tanévben három fordulós, online helyesírási versenyen vettek részt a felsős tanulóink. Minden osztályban a legjobban teljesítő tanuló kapta az osztály helyesírója címet. Gratulálunk a győzteseknek!

Read More »

Nemzeti Összetartozás Napja

Szarka Tamás Kossuth-díjas zeneszerző, zenész közös éneklésre hívta az ország iskoláit, hogy a Kézfogás című dal éneklésével emlékezzünk a trianoni békeszerződésre, valamint a Nemzeti Összetartozás napjára. Iskolánk is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, a 7.a osztály tanulói és Horváth Kristóf 7.b osztályos tanuló előadásával.

Read More »

Színes hét!

Színes hét! Hétfő: kék Kedd: sárga Szerda: fekete vagy rózsaszín Csütörtök: csíkos vagy kockás Péntek: piros, fehér, zöld

Read More »

HTSuli bemutató órák

A High-Tech Suli program keretében kialakított teremben tartottuk az év utolsó bemutató óráit. A modern eszközökkel felszerel High-Tech teremben valóban élmény a tanulás! Köszönjük kollégáink : Pinczés Beáta, Tomcsik Júlia és Török Péter munkáját.

Read More »