Zánkai tábor

Zánkán táboroztak a sajóládi iskolások
Idén is sikeresen pályázott az iskola az Erzsébet Alapítvány által meghirdetett zánkai élménytáborra. 95 tanuló és 10 nevelő indult izgatottan útnak július 10-én reggel a Balaton északi partjára, Zánkára, bízva abban, hogy a vasárnaptól péntekig tartó ottalvós táborban tartalmas kikapcsolódásban lesz részük.
A tábor idén is páratlan élményt nyújtott a résztvevőknek. Sport, kalandpark, fürdőzés, séta- és sárkányhajózás, színjátszás, kultúra, néptánc, cirkuszi előadás, hagyományőrzés, 3D nyomtatás és tárgyalkotás, éjszakai túra s még megannyi színes gyermekprogramon próbálhatták ki magukat a diákok. Pihenőidejüket szép, tiszta, rendezett környezetben töltötték, hiszen a tábor épülete, szálláshelye és bútorai, fürdőszobái, s többek között az étterme is 2021-ben újultak meg. Kifogástalan napi ötszöri étkezésben volt részük, ahol igazi „gyerek menüket” kóstolhattak. Reggel vidám ébresztés és torna, napközben változatos programok és élménygyűjtés, este pedig jó hangulatú buli és tábortűz várta a résztvevőket.
Élményekben nem volt hiány, hamar elrepült ez a néhány nap. A gyerekek visszavágynak. Bízunk benne, hogy a jövőben is lehetőségünk nyílik ilyen színes és eseménydús ismeretszerzésre, kikapcsolódásra!