Monthly Archives: október 2022

Gárdonyi Géza Megyei Prózamondó verseny

Mesemondó csapatunk derekasan helytállt a Gárdonyi Géza Megyei Prózamondó versenyen. Polgári Péter József első osztályos tanulónk méltán szerezte meg az első helyet a legkisebbek között. Gratulálunk mindhárom tanulónak és felkészítő tanáraiknak egyaránt.

Read More »

Mindenszentekre készülve

Mindenszentek ünnepére készülve különböző feladatokat kaptak, és végeztek diákjaink. Közben megismerkedtek vértanú és hitvalló szentjeinkkel. Kisebbek és nagyobbak is megtudhatták, hogy ki a védőszentjük.

Read More »

Állatok a Bibliában projekt

Állatok a Bibliában projektet hittanórán valósítottuk. A Noé bárkája történetet tanulóink interaktív feladatokkal és egyéb érdekességekkel dolgozták fel.

Read More »

Magyar vagyok rajzpályázat

A Magyar vagyok- határtalanul című nemzetközi rajzpályázaton Teleki Melissza 2. osztályos tanuló oklevelet és könyvet kapott, Brattengeier Marcell és Cziel Gábor 4. Osztályos tanulók pedig emléklapot. Gratulálunk nekik!

Read More »

A kézmosás világnapja

Elsős diákjaink a Kézmosás világnapjához kapcsolódva osztályfőnökeik segítségével gyakorolták az egészségügyi leírtaknak megfelelő kézmosást.

Read More »

Emlékfutás a forradalomért

Iskolánkban hagyomány, hogy az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére emlékfutást szervezünk. A távot tanulóink teljesítették, ebben a tanévben is a dobogósok kaptak oklevelet, édességet.

Read More »

Látogatáson az MSZC-nél

Október 19-én nyolcadikos tanulóink ellátogattak a Miskolci Szakképző Centrumba, ahol játékos feladatokon keresztül ismerkedhettek meg a mai világ legújabb technikáival.

Read More »