Monthly Archives: április 2022

Körzeti atlétika verseny

2022. április 21- én iskolánk 6 fiú tanulja körzeti összetett atlétika versenyen vett részt, ahol 3. helyezést értek el. Az egyéni összetett versenyben Merucza Márk 2. lett. Ő bejutott a megyei döntőbe is. Gratulálunk fiúk ügyesek voltatok!

Read More »

Felsőzsolca népdalverseny

Mészáros Péter Gábor 8. osztályos diákunk I. helyezést ért el, a Felsőzsolcán megrendezett magyar népdal és magyar nóta versenyen az általános iskolák felső tagozatos tanulói között. Felkészítő tanára: Farkas Attila.

Read More »

Csodamalom bábszìnház

Iskolánk 2. èvfolyamos tanulói a Làzár Ervin program keretein belül a Csodamalom bábszìnházban járt. Az előadás címe: Meseláda. A gyerekeknek felejthetetlen élményben volt rèszük. Kōszōnjük a rèszvèteli lehetősèget.

Read More »

Húsvéti lelki nap

Húsvéti lelkinapon vettek részt tanulóink és tanáraink. Alsós és felsős diákjaink színes programokkal ünnepelték Jézus feltámadását.

Read More »

Körzeti matematikaverseny

A Körzeti Matematikaversenyen is sikeresen szerepeltek tanulóink. A Bőcsön megrendezett versenyen közel 100 versenyző közül Baranyai Jázmin 2. osztályos tanulónk harmadik helyezést, Némethy Bálint 3. évfolyamos tanulónk 2. helyezést ért el. Gratulálunk valamennyi versenyző diákunknak és felkészítő tanáraiknak!

Read More »

Medve Matek

2022. április 12-én részt vettünk a MEDVE Szabadtéri Matematikaverseny megyei fordulóján, melyet a Miskolci Egyetemen került megrendezésre. A lelkes alsós és felsős diákok és tanáraik nagyon élvezték a vetélkedést. Mindegyik csapatunknak sikerült az előkelő ezüstmedve fokozatot elérnie a megmérettetésen, illetve a 4 évfolyamosok legügyesebbjei (Tóth Hunor Atilla, Tóth Márk, Körtési Máté) aranymedve fokozatot vívtak ki maguknak. Gratulálunk valamennyi résztvevőnek!

Read More »

Megyei rajzpályázat eredmény

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár „Az én könyvem, az én könyvtáram” címmel megyei rajzpályázatot hirdetett. Több, mint 250 rajz közül a „művészeti képzésben résztvevők” kategóriában Cziel Gábor 3.a osztályos tanuló II. helyezést ért el. Felkészítő tanár: Balláné Balatoni Piroska.

Read More »

Meseíró verseny!

A Fráter György Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a madarak és fák napja alkalmából meseíró versenyt hirdet!

Read More »

Költészet napja

Iskolánk 6. osztályos tanulói a mai napon versekkel és idézetekkel emlékeztek meg a Költészet napjàról.

Read More »