Monthly Archives: február 2022

Farsangi kavalkád

Iskolánk tanulói igazi farsangi hangulatban töltötték a csütörtöki napot. A gyerekek egész nap viselték jelmezeiket és az osztályfőnökeik álltal szervezett változatos programokon, vetélkedőkön, játékokon vettek részt. A farsangi felvonulást hagyományainkhoz híven a 8. évfolyamosok keringője nyitotta meg, majd a jelmezesek osztályonkénti felvonulása következett. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat ezen a mókás napon.

Read More »

Dinók nyomában

Iskolánk 4. évfolyamos tanulói ma a Lázár Ervin program keretében a miskolci Herman Ottó Múzeum Dinók nyomában c. kiállítást tekintették meg. Sok érdekességet tudtunk meg az őshüllőkről és az őket körülvevő világról.

Read More »

Tavaszváró

Iskolánk 6.évfolyamos tanulói a Lázár Ervin Program keretén belül Budapestre látogattak. A Fővárosi Nagy cirkusz Tavaszváró című lélegzetelállító előadását tekinthették meg.

Read More »

Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe

Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén a Világ Világosságát ünnepeljük, Jézus bemutatását a templomban. Iskolánk tanulói ebből az alkalomból ft. Varga Béla atya által bemutatott szentmisén vettek részt, majd mise után torokáldásban is részesültek.

Read More »