Monthly Archives: január 2022

Iskolába hívogató!

Iskola előkészítő foglalkozások első időpontja: 2022. február 07. 16:00 óra Szeretettel várjuk a leendő első osztályos tanulókat, akik jövő tanévben iskolánkban szeretnék megkezdeni tanulmányaikat!

Read More »

Pályaorientációs nap

Iskolánk pályaorientációs napján a nyolcadik évfolyamosok üzemlátogatáson vettek részt a PannErgy Nyrt. Kiskokaji Hőközpontjában, ahol képet kaptunk a megújuló energiaforrást hasznosító geotermikus kutak működéséről. A technológia lenyűgöző egyszerűsége és jelentősége a környezetünk védelme szempontjából fontos tanulsága volt az ott szerzett ismereteknek. Köszönjük a PannErgy Nyrt.-nek a lehetőséget!

Read More »

HEBE angol országos verseny

Iskolánk 6. évfolyamàról 9 fő vesz részt a HEBE angol országos versenyen. A második fordulón vagyunk túl melyen 3 csapatunk szorgalmas kitartó munkájával kiváló pontot ért el.

Read More »

A magyar kultúra napja

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le egy nagyobb kéziratcsomag részeként a Himnusz kéziratát. Iskolánk tanulói és tanárai, ennek az alkalomnak a tiszteletére, egy rövid műsorban ismét megünnepelték ezt a jeles és fontos napot.

Read More »

Első félévi vizsga

A Fráter György Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Zenei tagozatának ifjú Zenészpalántái nagyszerű teljesítménnyel teljesítették az első félévi vizsgát Gratulálunk!!!

Read More »

Árpád-házi Szent Margit megemlékezése

2022.01.18. Árpád-házi Szent Margit megemlékezést tartottunk az aulában. Szabó Péter tanár úr által elénekelt szent Margit himnusz után a harmadik évfolyamosok engesztelő szentünk életét mondták el, majd verseltek. Ft. Varga Béla atya elmélkedése után közös imádságban kértük Szent Margit közbenjárását életünkre.

Read More »

Növendék Hangverseny

A Fráter György Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Zenei tagozata megtartotta az első félévi Növendék Hangversenyt, ahol az ifjú Zenészpalánták nagyon ügyesen szerepeltek

Read More »

Vízkereszt ünnepe

2014-től vízkereszt ünnepe parancsolt ünnep. A Napkeleti bölcsek látogatását iskolánkban szentmisével ünnepeltük meg. Ft. Varga Béla atya a szentmise után az iskola minden helységét megszentelte.

Read More »