Monthly Archives: december 2021

A 4. osztályosok előadása a szentmisén

„Ma megszületett a Megváltó nektek, Krisztus, az Úr, Dávid városában. Ez lesz a jel: Találtok egy jászolba fektetett, bepólyált gyermeket. Hirtelen mennyei seregek sokasága vette körül az angyalt, és dicsőítette az Istent ezekkel a szavakkal: Dicsőség a magasságban Istennek és békesség a földön a jóakarat embereinek!” (Lk2, 11-14) Jézus Krisztus születésének a történetét a 4. osztályos tanulók a plébánia templomban ...

Read More »

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket!

A karácsonyi ünnepi műsort a 4.a. Osztály tanulói előadásában láthattuk. Ezzekkel a képekkel kívánunk áldott békés karácsonyi ünnepeket! A pásztorjáték után iskolánk tanulói kakaó partin vettek részt.

Read More »

Karácsonyi lelki nap

December 20-án tartottuk iskolánkban a karácsonyi lelkinapunkat. Ft. Varga Béla atya által bemutatott szentmise segített ráhangolódni a nap előadásaira, foglalkozásaira. Nagy öröm volt, hogy a Szeretet Misszionáriusai nővérek (Miskolc) igent mondtak meghívásunkra. Erre a napra már jó előre készültünk, hiszen adományokat gyűjtöttünk (tartós élelmiszer, játékok stb.) a rászorulóknak, hogy a nővérek még karácsony előtt kioszthassák.

Read More »

Gárdonyi Géza megyei prózamondó verseny

Iskolánk 2.a osztályos tanulója Horváth Flóra a Gárdonyi Géza Megyei prózamondó versenyen 3. helyezést ért el. Felkészítő pedagógus: Szerencsésné Szabó Judit Az elért szép eredményhez szívből gratulálunk.

Read More »