Monthly Archives: október 2021

Magyar Falu Program pályázat

Iskolánk alapítványa a Magyar Falu Program 2020 keretén belül sikeresen pályázott az intézmény közösségi tereinek megújítására. Az elnyert 2 000 000 Ft-ból az ebédlő teljes bútorzatát lecseréltük, új sorszékeket szereztünk be a folyosókra és beszélgető sarkot alakítottunk ki az aulában. Diákjaink és kollégáink is nagy örömmel fogadták és szívesen használják a modern bútorokat.

Read More »

A kiskakas gyémánt félkrajcárja

A mai napon iskolánk első évfolyamos tanulói a miskolci Csodamalom Bábszínházban tekinthették meg „A kiskakas gyémánt félkrajcárja” című előadást. A kisdiákok nagy érdeklődéssel fogadták a műsort, mely a Lázár Ervin Program keretén belül valósult meg.

Read More »

Az év madara- a cigánycsuk pályázat

A Hernádkak, Mátyás Király Katolikus Általános Iskola által meghirdetett, ” Az év madara- a cigánycsuk” című rajzpályázaton 2.helyezést ért el Szukenyik Leila 1.a osztályos tanuló. Tárgy- és könyvjutalomban részesítették egy szép oklevél kíséretében. Gratulálunk neki!

Read More »

Megyei mezei futó verseny

2021.10.21 – Megyei mezei futó versenyen: Merucza Zsófia, 16. helyezést ért el 1500 méter futásban. Nagyon szép eredménynek számít, hiszen körülbelül 80 versenyző indult a megmérettetésen.

Read More »

Futóverseny

2021.10.12 – Körzeti mezei futó versenyen vették részt tanulóink. Merucza Zsófia első helyezést ért el 1500 méter futásban. A fiúk is szépen teljesíttettek és középmezőnyben végeztek.

Read More »