Monthly Archives: október 2021

Futóverseny

2021.10.12 – Körzeti mezei futó versenyen vették részt tanulóink. Merucza Zsófia első helyezést ért el 1500 méter futásban. A fiúk is szépen teljesíttettek és középmezőnyben végeztek.

Read More »

Diáksportfesztivál

2021. Okt 11- én az 5.a és 6.a osztályos tanulókkal összesen 20 fővel részt vettünk a diáksportfesztiválon, amelyet egyetemi körcsarnokban rendeztek meg. A gyerekek nagyon jól érezték magukat, sok új játékkal ismerkedtek meg.

Read More »

72 óra kompromisszum nélkül

A tanulóink is részt vettek ebben az évben a “72 óra kompromisszum nélkül” elnevezésű közösségi feladatban. Vállalt feladatunk-munkánk Sajópetriben a régi katolikus iskola udvarának, területének kitakarítása volt.

Read More »

PetChemQuiz

2021. október 8-án a Mol által szervezett PetChemQuiz elnevezésű versenyen vettek részt nyolcadikosaink Tiszaújvárosban. Az előzetes feladatok alapján közel 40 csapat közül jutott be az első fordulóba Bárdos Barbara , Farkas Anna Mária, Polgári Laura és Horváth Gergő , Mészéros Péter, Tudós Tamás csapata. A nap gyárlátogatással indult, majd játékos kísérletezés következett. A versenyt teszt kitöltése zárta, amely a gyárral ...

Read More »