Monthly Archives: május 2021

Hely, ahol élünk…

Az ötödikes és hatodikos diákok projekt munkában dolgozták fel közvetlen környezetüket. A makettek elkészítése során elsődleges feladat volt a környezet hangulatának tükrözése. A képek jól mutatják a tanulók kreativitását, képzelőerejét.

Read More »

Angol fordítói verseny

Idén is megrendeztük az angol fordítói versenyt. Az eredeti időpont március közepe volt, de a rendkívüli helyzet miatt online módon került megrendezésre. Tanulóink aktívan részt vettek. Az alábbi helyezések születtek: 5.a 1. Illés Zoé 2. Szerencsés Dávid 3. Csehi Fruzsina, Csányi Jázmin 6.a 1. Bakos Zalán 2. Magyar Flóra 3. Nagy Viktória, Balog Nikolett 7.a 1. Farkas Anna 2. Tudós ...

Read More »

Szelektív gyűjtőedények érkezetek

A MiReHu Nonprofit Kft. által szelektív hulladékgyűjtő edények ingyenes biztosítására kiírt pályázat lehetőségével élve iskolánk nyert 16 db szemetes edényt. A napokban ezeket a MiReHu Kft. kiszállította, így tovább erősíthetjük tanulóink környezeti nevelését a szelektív hulladékgyűjtés megvalósításával.

Read More »

Fotóverseny

A DÖK a Madarak és fák napja alkalmából fotóversenyt hirdetett. Községünkben készített saját készítésű fényképekkel lehetett pályázni. Sok szép fotó készült a viruló természetről és lakóiról. A leglátványosabb fotókat édességgel jutalmaztuk.

Read More »

Rendelkezzen az adója 1%-ról

Mielőtt rányomna az adóbevallására, ne feledje, és rendelkezzen az adója 1%-ról❗️ 18422883-1-05 Sajóládi Fráter György Általános Iskola Oktatási-Nevelési Alapítvány Nekünk nagyon sokat jelent! Alapítványunk főbb céljai:

Read More »

Anyák napja 2021

Iskolánk tanulói ezzel a kisfilmmel köszöntik nagy szeretettel az édesanyákat és nagymamákat! Néhány héttel ezelőtt a sajóládi hittanosokkal elkezdtük a felkészülést Anyák napjára: szeretnénk az édesanyákat, nagymamákat szeretettel, tisztelettel majd felköszönteni. Május 2-án reggel ugyan még csepegős, esős volt az időjárás, délután azonban szép, verőfényes időjárásban köszönthettük azokat az édesanyákat, kik elfogadták meghívásunkat és eljöttek. Isten éltesse az édesanyákat, nagymamákat, ...

Read More »