Monthly Archives: június 2022

Ünnepi szentmise

Úrnapja Jézus Szent Testének és Vérének ünnepe. Hagyományainkhoz híven tanáraink és az elsőáldozók szüleikkel együtt vettek részt az ünnepi szentmisén, illetve a megelőző sátor állításban.

Read More »

Pályaorientációs nap

2022. 06. 09-én pályaorientációs szakmabemutatón vett részt a 7.a osztály 15 fővel, melyet a Bosch miskolci vállalatainak Képzési Központja, a pályaválasztás előtt álló gyerekeknek rendezett a duális szakképzés 10. évfordulójára. A rendezvényen diákok mutatták be szakmáikat. Játékos feladatokban vettek részt a gyerekek, amin meglepetésajándékokat kaptak.

Read More »

Kirándulások

A 2.bosztály a mai kiránduláson Miskolc nevezetességeivel ismerkedett meg. Rengeteget gyalogoltak, sok érdekes helyen jártak. Az Avasi kilátóból megcsodálhatták a várost és környékét. Természetesen nem maradt el a játék és a fagyizás sem. Ma az 5.a, a 6.a, a 6.b és néhány 7.a-s és 8.a-s tanuló Budapestre utazott, ahol megnézték a Parlamentet, majd a délutánt a Margit-szigeten töltötték, ahol a ...

Read More »

Az én templomom

Az én templomom címmel meghirdetett országos rajzpályázaton Babák Noémi 2.helyezett, Brattengeier Marcell pedig különdíjas lett. Gratulálunk nekik!

Read More »

Teremtésvédelmi Világnap

A Teremtésvédelmi Világnap és a Takarítási Világnap alkalmából indított egész éves tanterem takarítás, díszítés versenyén a 6. b. osztály I. helyezést ért el. Gratulálunk!

Read More »